Verenigingenactie

Info voor deelnemers

Inschrijven

Fietsen voor je vereniging


Dit jaar is het mogelijk om je vereniging te steunen met je deelname aan de Bart Brentjens Challenge. Van het inschrijfgeld gaat €2,50 naar jouw favoriete vereniging. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens je inschrijving de actiecode van jouw favoriete vereniging in te vullen bij 'verenigingscode'. 

Heb je je al ingeschreven maar wil je alsnog je vereniging steunen? Geef het aan bij de contactpersoon van jouw favoriete vereniging en zij zorgen ervoor dat alsnog €2,50 van jouw inschrijfgeld naar de verenging gaat.

Deze actie is alleen geldig tijdens de voorinschrijving tot en met 27 september 2019. 

Wil je deelnemen met je vereniging? Check dan HIER alle informatie.

Hoe werkt het

Om deel te nemen aan de actie is heel simpel!

Allereerst is het van belang dat de vereniging die je wil steunen zich aangemeld heeft voor de actie. In onderstaand overzicht kun je precies zien welke verenigingen zich hebben aangemeld voor de actie. Je kunt elke vereniging steunen, je hoeft geen lid te zijn maar dat mag natuurlijk wel. Deelnemen aan de actie kost jou verder niks, jij betaalt gewoon het reguliere inschrijfbedrag en wij geven daarvan €2,50 aan jouw favoriete vereniging. 


Heb je je al ingeschreven en wil je alsnog je favoriete vereniging steunen? Dan is dat (in de meeste gevallen) nog mogelijk om de vereniging te steunen. Neem hiervoor contact op met de vereniging die je graag wil steunen. Zij weten precies hoe je nog aan het team toegevoegd kan worden.

verenigingen

Op dit moment hebben zich nog geen verenigingen aangemeld. Zo gauw verenigingen zich aanmelden, vind je hier de actiecode.

VerenigingActiecode
MTB Spaarnwoude          MTB_Spaarnwoude
Wielerclub Midden Limburg          WC_ML
WCL BergklimmersWCL_Bergklimmers

Inschrijven