Boek je verblijf!

Unieke overnachtingsplekken in Zuid Limburg


Zoek je nog een ideale verblijfplaats tijdens de Bart Brentjens Challenge? Een camping, appartement of een chalet? Het kan allemaal in de buurt van de start en finishlocatie in Eijsden. Klik hieronder voor een aantal ideale gelegenheden.

Landgoed | Hotel Altembrouck

Het eeuwenoude Kasteel Altembrouck ligt midden in de Voerstreek, net over de Nederlandse grens bij Noorbeek. Op een steenworp afstand van steden als Maastricht en Luik biedt deze verborgen parel alle ingrediënten voor een bijzonder verblijf!

Landgoed • Hotel Altembrouck

Altenbroek 4
B-3798 'S GRAVENVOEREN (BELGIUM)

T (+32) 43330186
E info@altembrouck.com
I www.altembrouck.com

Landgoed Moerslag

Landgoed Moerslag ligt in het zuidelijkste puntje van het Limburgse Heuvelland en bestaat uit een imposante carréhoeve die omringd wordt door de voor de streek zo kenmerkende hoogstamfruitbomen en meidoornhagen. Het ligt in een schitterende groene omgeving op het hoogste punt van het gehucht Moerslag. Er is een panoramisch uitzicht op het lager gelegen Savelsbos met veel vogel- en wildsoorten. Midden in een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk komt iedere natuurliefhebber hier aan zijn trekken.

Het Landgoed beschikt over 5 exclusieve Natuurlofts® (nieuw sinds 2018!), 4 luxe vakantiehuizen en een ultra luxe BoerenLoft met subliem uitzicht. Hierbij kun je gratis gebruik maken van een hottub, een houtgestookte pizza-oven, buitenkeuken en fitnessruimte.

Landgoed Moerslag

Moerslag 32
6265 NC SINT GEERTRUID

T (+31) (0)434091238
T (+31) (0)610428349
E info@landgoedmoerslag.nl
I www.landgoedmoerslag.nl

Camping de Bosrand

Een gemoedelijke sfeer, een persoonlijk welkom, echte Limburgse gastvrijheid op een unieke plek omringd door hoogstam fruitbomen.

Camping de Bosrand is gelegen vlakbij de Belgische grens (Voerstreek) tussen Eijsden en Sint Geertruid, op steenworp afstand van Maastricht . Het is een gezellige terrassencamping met alle comfort die u nodig heeft. De camping ligt aan de rand van het Savelsbos waar u prachtige wandelingen kunt maken. De mooie heuvelachtige omgeving is ook een sportieve uitdaging voor fietsers en mountainbikers. Strijk neer op het mooi gelegen terras bij de camping om u te laten verwennen met een Trappistenbier en een origineel streekgerecht.

Camping en Eetcafé De Bosrand
Moerslag 4
6265 NC SINT GEERTRUID

T (+31) (0)434091544
E info@campingdebosrand.nl
I www.campingdebosrand.nl