Dé mountainbike toertocht in Limburg!

SCHRIJF JE IN!

DÉ MOUNTAINBIKE TOERTOCHT IN LIMBURG


De Bart Brentjens Challenge is dé mountainbike toertocht in Limburg als je op zoek bent naar uitdaging, professionele routes, verzorging onderweg en een fantastisch finishfeest. De vier verschillende parcoursen door het Limburgse Heuvelland en de Belgische Voerstreek staan garant voor een uitdagende en spectaculaire rit. Deze mountainbike ervaring in Limburg wil je niet missen! Schrijf 9 oktober 2022 alvast in je agenda. 

dagen

uren

minuten

seconden

Doe mee!

Met ieder jaar ongeveer 2000 mountainbikers is de Bart Brentjens Challenge een van de grootste, maar ook meest uitdagende mountainbike toertocht van de Benelux. Daar moet je toch bij zijn? SCHRIJF JE IN!

Inschrijven vóór 1 juni: €28,00
Inschrijven vóór 1 september: €29,50
Inschrijven vanaf 1 september: €31,00

INSCHRIJVEN!

MOUNTAINBIKEPARADIJS

Limburg is het mountainbikeparadijs voor thrillseekers, profs en amateurs. Limburg is veel mountainbikeparcoursen rijk en komende editie word je verrast met nieuwe en spectaculaire routes. De routes zijn door Bart Brentjens en zijn team van ervaren Limburgse mountainbikers uitgezet. Speciaal voor de Bart Brentjens Challenge worden door Staatsbosbeheer en (land)eigenaren paden vrijgegeven om te passeren.

INSCHRIJVEN

De routes zijn volledig gepijld, onderweg zijn er verkeersregelaars, mecaniciens en verschillende verzorgingsposten. De uitdagende toertocht bevat ook tijdregistratie en na afloop kun je jouw prestatie terugvinden in het eindklassement. Jouw beleving staat voorop en daarom kun je na afloop van jouw mountainbike toertocht genieten van het finishfeest op de Vroenhof in Eijsden. Je hebt de keuze uit vier verschillende routes, namelijk: 

 • 40 KM
 • 65 KM
 • 90 KM
 • 105 KM (toertocht & wedstrijd licentiehouders)
  INSCHRIJVEN!

  Aanmelden Nieuwsbrief


  De Bart Brentjens Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door


  BART BRENTJENS CHALLENGE 2021

  HANS BECKING NEDERLANDS KAMPIOEN