DÉ MOUNTAINBIKE TOERTOCHT IN LIMBURG

BART BRENTJENS CHALLENGE 2021

INSCHRIJVEN

DÉ MOUNTAINBIKE TOERTOCHT IN LIMBURG


De Bart Brentjens Challenge is dé mountainbike toertocht in Limburg als je op zoek bent naar uitdaging, professionele routes, verzorging onderweg en een fantastisch finishfeest. De vier verschillende parcoursen door het Limburgse Heuvelland en de Belgische Voerstreek staan garant voor een uitdagende en spectaculaire rit. Tevens wordt de Bart Brentjens Challenge komend jaar opnieuw verreden als Nederlands Kampioenschap. Deze mountainbike ervaring in Limburg wil je niet missen!

dagen

uren

minuten

seconden

MOUNTAINBIKEPARADIJS

Limburg is het mountainbikeparadijs voor thrillseekers, profs en amateurs. Limburg is veel mountainbikeparcoursen rijk en komende editie word je verrast met nieuwe en spectaculaire routes. De routes zijn door Bart Brentjens en zijn team van ervaren Limburgse mountainbikers uitgezet. Voel jezelf een prof terwijl je over het NK parcours rijdt en geniet van dat welverdiende biertje na afloop.

DEELNEMEN!

INSCHRIJVEN

Je hebt de keuze uit vier verschillende routes, namelijk: 40 KM, 65KM, 90KM en 105KM. De routes zijn volledig gepijld, onderweg zijn er verkeersregelaars, mecaniciens en verschillende verzorgingsposten. De uitdagende toertocht bevat ook tijdregistratie en na afloop kun je jouw prestatie terugvinden in het eindklassement. Jouw beleving staat voorop en daarom kun je na afloop van jouw mountainbike toertocht genieten van het finishfeest op de Vroenhof in Eijsden. Ook een onoverwinnelijk gevoel overhouden aan deze mountainbike toertocht? Schrijf je dan nu in!

DEELNEMEN!

De Bart Brentjens Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door


BART BRENTJENS CHALLENGE 2019

HANS BECKING NEDERLANDS KAMPIOEN