ROUTES

105 KM | 2076 HOOGTEMETERS

Een waanzinnig mooie, avontuurlijke én vernieuwde route ten opzichte van de laatste jaren. De tocht start over bekend terrein – de Voerstreek. Je kunt hier mooie lange beklimmingen en typische Voerstreek paden verwachten. Tevens word je getrakteerd op mooie vergezichten en flow afdalingen door holle wegen.

In het Gerendal vervolgt de route naar de bekende Cauberg waar de route over vernieuwde paden loopt bij Landal Kasteeldomein De Cauberg en Holland Casino in het Polferbos. Na een mooie laatste lus over het terrein bij De Dellen vervolgt de route zuidwaarts naar Cadier en Keer. Het ‘plateau stuk’ verdwijnt hiermee uit de route en zal de deelnemer een nóg grotere en pittigere mountainbike ervaring geven in ons mooie Limburgse land.

90 KM | 1593 HOOGTEMETERS

De 90 KM mountainbike route kenmerkt zich door mooie lange beklimmingen, prachtige vergezichten, zeer pittig klimwerk en typische Voerstreek trails. Halverwege rijd je richting het mooie Gerendal en wacht je een prachtige flow afdaling door een holle weg.

De 90 KM en 105 KM zullen samen de finale in gaan, waar de benen nog een aantal keren getest zullen worden. De finale is bekend van voorgaande jaren, máár er is toch een kleine aanpassing gedaan in de vorm van een nieuwe beklimming in het mooie Savelsbos. Dit is niet de laatste keer dat je benen het zwaar te verduren krijgen. Er wachten je nog twee beklimmingen in de laatste kilometers..

65 KM | 1181 HOOGTEMETERS

De 65 KM kent mooie lange beklimmingen, vergezichten en geeft je een prachtig overzicht over Eijsden. Verwacht ook typische Voerstreek paden en trails met kiezel, wortels, erosiestukken, vuurstenen en pittig klimwerk.


40 KM | 454 HOOGTEMETERS

Maak kennis met de Gemeente Eijsden-Margraten en de Voerstreek. Enkele mooie, lange beklimmingen en technische passages. De 40 KM kenmerkt zich door leuke technische trails en een pittige kuitenbijter als afsluiter.